Just Spee
Na een carrière van bijna 30 jaar in het zakenleven, ben ik sinds 2017 actief als commissaris/ toezichthouder en adviseur van diverse ondernemingen en instellingen.
Gedurende mijn carrière als executive heb ik gewerkt in een groot aantal bedrijfstakken, landen en functies. Hierdoor heb ik ervaringen opgedaan die mij uiteindelijk in staat hebben gesteld CEO te worden van Endemol en van Stage Entertainment. Nu, als non-executive, kan ik deze ervaringen wederom gebruiken om bedrijven en executives te helpen hun gedachten te scherpen bij strategische, financiële en organisatorische vraagstukken en de juiste keuzes te maken. Speciaal het element van de uitvoering van strategieën en plannen heeft mijn interesse, omdat ik als voormalig crisismanager herken dat het daar vaak fout gaat.

Goof Hamers
Ik ben een onconventionele, wat tegendraadse, maar wel heel succesvolle CEO. Ik heb bij een aantal bekende Nederlandse, sterk internationaal opererende, hightech, projectbedrijven een forse en snelle turn-around gerealiseerd, met als belangrijkste succesformule: het enthousiasmeren en motiveren van een steeds groter deel van de organisatie voor de uitdagende doelstellingen, zodat ze er zelf en-masse “voor gingen”. Ik heb altijd sterk aan de buitenkant, dicht tegen de markt, geopereerd om van daaruit de organisatie aan te sturen. Mijn stijl is hands-on en sterk persoonsgericht.

Maurice Peeters
Maurice Peeters is Director YoungCapital Professionals & Academy en weet als geen ander welke kennis en skills jongeren en young professionals nodig hebben om te kunnen starten op de arbeidsmarkt.
“Ik haal zoveel plezier en energie uit het coachen en begeleiden van young professionals. Dicht bij jezelf blijven, dat kun je leren. En het is zonde om daar op je 40e pas aan te beginnen. Intensieve coaching van jongeren aan het begin van hun carrière zorgt dat ze op de werkvloer en thuis sterker in hun schoenen staan. Dat doe ik al meer dan 20 jaar en daar leer ik elke dag nog van.”

YoungCapital begeleidt slimme, ambitieuze talenten tot young professional. Ze kunnen direct van start in schaarse vakgebieden zoals IT, techniek, finance of digital marketing. Als je de nieuwe generatie begrijpt, maak je jezelf futureproof.

Astrid Bongers
Astrid is een ervaren senior manager met een achtergrond in Consultancy, Marketing en Leiderschapsontwikkeling. Sinds 1 januari 2016 is zij als Director Capability Center binnen KPN Data & Analytics verantwoordelijk voor het ontwikkelen van data professionals, het vormgeven van de digitale transformatie en het opzetten van samenwerkingsverbanden met bedrijven en universiteiten leidend tot New Business initiatieven. Rode draad in haar carrière is beweging creëren door het onmogelijke mogelijk te maken. Daarin brengt zij als zelfstarter veel energie mee en een sterk geloof dat je als individu het verschil kan maken in een corporate. Verandering door en met mensen die zichtbaar is en effect heeft voor klanten en medewerkers.

Henk Spoon
Henk heeft een jarenlange en brede commerciële ervaring op verschillende terreinen waaronder:
Adviseur van raden van bestuur / toezicht op het gebied van commerciële strategieën met focus op business groei.
Competenties op het gebied van leiderschap, people management en analytische probleemoplossing. Ervaring op gebied van general management,
marketing, innovatie (producten, services en processen), business development (sales). Ervaring in diverse line-management rollen in de consumer markt, waarvan 20 jaar bij Procter & Gamble

Sonja van Hamersveld
Sonja van Hamersveld oprichter van Charly Green. Master of Science in nursing. Expert in het vergroten van vitaliteit in organisaties met de insteek op de mentale en fysieke fitheid van mensen. Dit is ook waar zij bij 24LC op ingezet wordt. Is de basis op orde waarvan mensen kunnen groeien? Hoeveel zelfinzicht hebben mensen. Ook heel praktisch, hoe fit is iemand? Fit for the job?

Sonja daagt werkgevers en werknemers uit om aandacht voor duurzame inzetbaarheid structureel en hoger op de agenda’s te krijgen. Ontwerper van maatwerk programma’s voor leiderschap en vitaliteitstrajecten. Verbinder, netwerker en trainer. Ontwikkelaar van het programma Winst met leefstijl: een bewezen aanpak om mensen te verleiden naar meer betere keuzes. Loopt zelf regelmatig marathons en verlegt daarbij de grenzen voor zichzelf.

Janneke Ploegmakers
Ik ben een ervaren senior manager met een achtergrond in Human Resource Development. Ik heb lang gewerkt als trainer/consultant op het gebied van leiderschapsontwikkeling voor diverse klanten. Daarna ben ik in interne management rollen aan het werk gegaan bij verschillende professionele dienstverleners. Met Learning & Development, Talent management en Performance Development als verantwoordelijkheden. Kern overtuiging in mijn leven en werk is dat continu leren bijdraagt aan werkgeluk en effectiviteit. En dat organisaties continu lerende mensen nodig hebben om innovatief, wendbaar en succesvol te blijven. En dat mensen die zichzelf blijven uitdagen om te leren en te ontwikkelen van grote waarde zijn voor die organisaties.

Vanuit deze overtuiging draag ik met plezier bij aan 24 LC, met al mijn positieve energie, analytisch vermogen en gerichtheid op kwaliteit en het realiseren van goede resultaten.

Lucas van Zandvoort
Lucas van Zandvoort heeft als ondernemer aan de wieg gestaan van de groei van diverse merken als Crocs, Superga, Wild en Blissfuel. Is als investeerder/adviseur/commissaris betrokken bij diverse ventures waarbij hij met de directies reflecteert op marketing, commercie en innovatie strategie.

Raymond Fafie
Momenteel werkzaam als Afdelingsmanager Financiële Diensten Klantcontact binnen Centraal Beheer. Daarnaast founder van The Millennials: next generation leaders – het toonaangevende leiderschapsnetwerk voor jonge leiders die over de grenzen van hun organisatie heen hun visie op leiderschap ontwikkelen en een nieuw geluid laten horen.

Anne-Marie Soppe
Ik ben een ervaren senior manager in het IT-werkveld. In hoofdlijnen loopt mijn 30-jarige loopbaan vanaf KPMG via Shell naar KPN en PostNL, altijd afwisselend in Lijnfuncties en als Project- en Programma Manager en binnen een vrij breed IT-gerelateerd werkterrein.
Ik word enthousiast van goede en slimme ideeën voor vernieuwing en verbetering, In basis ben Ik een IT-vakvrouw en hiernaast leer ik graag meer over andere werkvelden zoals in mijn loopbaan bijvoorbeeld de integratie van logistieke processen, het leveren van Security diensten of het ontwikkelen van API’s in een E-Commerce omgeving. Ook de dynamiek van internationale samenwerking heb ik meermaals mogen begeleiden en ervaren.
Als Business Unit Manager bij een Consulting-bedrijf werk ik nu dagelijks in een mooie combinatie van Unit-management en inhoudelijke klantbetrokkenheid. Ik vind het altijd erg leuk om de match te vinden tussen de doelen van een organisatie en die van het individu. Dit is dan ook de reden waarom ik als expert mee doe in het 24LC programma.

Guido de Valk
Guido de Valk is schrijver, spreker, trainer. Hij is expert in het toepassen van de werking van het brein in leiderschap.
Zijn overtuiging is dat goed leiderschap betekent dat je goed bent in het managen van je eigen brein. Zijn focus zal vooral liggen om te beoordelen hoe goed de kandidaat zijn eigen brein kan managen.

Peter Wiggers
Peter Wiggers is MD bij Royal Capi-Lux Holding B.V. welke een onderdeel uitmaakt van de B&S Group (gedeeltelijk beursgenoteerd).
Peter is verantwoordelijk voor de divisie Retail (1 van de 3 divisies binnen B&S) welke naast Capi (airport/travel, retail electronics) ook diverse B&S retail formules bevat, actief binnen de Duty free kanalen.
B&S heeft fysieke duty free winkels op verscheidene airports wereldwijd (drank, parfum, tabak) inclusief cruiseships en military retail.

Toni van Dam
Toni van Dam is LinkedIn- en Social Selling-expert en partner bij the Social Selling Company en de Commerciele Revolutie. Hij helpt uiteenlopende organisaties met de implementatie van een Social Selling strategie en traint salesteams in een nieuwe manier van werken. Hierdoor zijn ze routinematig relevant voor hun klanten en verbetert hun omzet en marge. Toni is tevens gastdocent op Nyenrode en auteur van het boek “de Kracht van Social Selling”.

Willem Bos
Willem Bos groeide op in een (h)echt topsportgezin. Veel was, en is, gericht op presteren en topsport (wielrennen en schaatsen). Willem heeft van jongs af aan geproefd aan ‘best of both worlds’ en zelf gekozen voor een maatschappelijke carrière. Hoewel zijn sporthart altijd blijft kloppen.

De behoefte om zijn visie op het functioneren van organisaties in de huidige tijd te delen, deed hem in 2013 besluiten zelfstandige te worden en om zich in 2016 aan te sluiten bij Charly Green. Willem richt zich op het in beweging krijgen van medewerkers om deze fitter, gelukkiger en beter inzetbaar te krijgen. Zijn kennis en ervaring van topsport neemt hij hierin mee, evenals zijn affiniteit met de menselijke en mentale kant van het vak. Bovendien werkt Willem regelmatig met topsporters om zijn verhaal te ondersteunen en met praktische voorbeelden te verrijken.

Marjolein Macrander
Opgeleid aan de Hoge School voor de Kunsten op de Akademie voor Kleinkunst en ik volgde ook het ITIP (Instituut voor de Toegepaste Psychologie). Ervaren theatermaker, ondernemer, kunstenaar en docent. Ontwikkeling, zelfontplooiing, spelen en creëren zijn voor mij essentieel. Ik ontwikkel graag op maat gemaakte nieuwe trainingsvormen waarin mijn theaterachtergrond en de toegepaste psychologie samenkomen. Ik bied mensen binnen een veilige sfeer, de kans om onberoerde kanten van zichzelf te ontdekken, maar ook te her waarderen en in te zetten. Dat doe ik door theater als middel te gebruiken. Door weer onbevangen in het moment te reageren op verrassende en uitdagende spelopdrachten, zonder dat je de tijd krijgt om daar lang over na te denken, kan je jezelf weer verrassen. “Ik wist niet dat ik het in me had!“ Ik bied mensen graag een podium, zeker ook in het 24 LC programma.

Arno Nienhuis
Ervaren Sales Leader met jarenlange ervaring bij o.a. Oracle, DellEMC en KPN Getronics.
Expertise op gebied van nationale en internationale Sales, Marketing & Business Partner relaties, digital innovatie en nieuwe technologien/oplossing zoals IoT, Artificial Intelligence, Cloud Computing, Customer Experience, Social, Blockchain en Big Data.

Tom Olijve
Werkzaam bij YoungCapital, een bedrijf dat qua cultuur helemaal bij me past. Jong, gedreven, actiegericht en een beetje rebels!
Binnen YC verantwoordelijk voor het ontwikkelen van traineeships, waar ik me voornamelijk richt op business development en het aansturen van een sales team. Ons doel, jong talent opleiden en helpen bedrijven te vernieuwen door te verjongen. Daarnaast ben ik lid van het netwerk de Millennials, een netwerk met toekomstige leiders, waar we sparren over onderwerpen als leiderschap, innovatie en de invloed van generaties op de cultuur bij bedrijven.

Jeannette Kalfsterman
Jeannette Kalfsterman heeft senior directie – en executive board functies bekleed bij diverse technologie – en IT organisaties zoals PinkRoccade, Getronics, KPN en Ordina. Zij heeft zich ontwikkeld tot een betrokken en daadkrachtige leider. Haar kracht is het ontwikkelen van organisaties, teams en professionals op zowel de harde – als de zachte aspecten. Zij is partner bij een managementbureau voor organisatie – performance, – en leiderschapsvraagstukken. In 2013 heeft zij samen met haar man René het Italiaanse landgoed La Fenella gekocht. Hier geven zij vorm aan hun droom om van La Fenella het domein voor ontspanning en inspiratie te maken. In haar vrije tijd begeleidt zij start ups die streven naar een maatschappelijke impact met een gezond economisch resultaat. Zij staat voor intelligentie en verbeelding en haar motto is “cool head, warm heart” Jeannette heeft Bedrijfseconomie gestudeerd, later aangevuld met Insead en MBA. Zij woont zowel in Nederland als in Italië.

Astrid Frijlink
Astrid Frijlink, het voorbeeld van continu in beweging blijven en het durven maken van keuzes voor persoonlijke groei. Zij heeft zich na een carrière switch van project manager in de financiële wereld ontwikkeld naar vitaliteit/duurzame inzetbaarheidscoach en inmiddels salesmanager bij Charly Green. Zij ziet altijd veel kansen voor bedrijven en wat er te winnen is met meer vitaliteit en wil dat BV Nederland ook laten ervaren. Het beste uit medewerkers halen met een aanpak op maat! Astrid blijft zelf in shape door zeer korte maar uiterst effectieve trainingen en vindt ontspanning in reizen.